Talentjakten

Partnerbedrift: MHWirthFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 22.10.2014 14:21:27

MHWirth (tidligere Aker Solutions’ boreteknologidivisjon) - nå det største datterselskapet i Akastor - er et ledende internasjonalt industrikonsern som leverer boreutstyr, -systemer og -tjenester til olje- og gassindustrien. Selskapet har røtter tilbake til 1895 og har utviklet seg til å bli en av de store globale aktørene som leverer komplette boreutstyrspakker til boreskip, rigger og plattformer.


Gjennom strategiske oppkjøp har MHWirth styrket sin internasjonale tilstedeværelse, samtidig som lokal verdiskapning er ivaretatt. Selskapets visjon er å tilby kundene førsteklasses boreutstyrsløsninger og -tjenester gjennom et tryggere, mer effektivt og pålitelig alternativ som gir økonomiske fordeler for både kunder og andre interessenter.
I dag jobber 4300 dedikerte mennesker for selskapet i mer enn 20 land. Selskapet fortsetter å ekspandere gjennom sterk lokal tilstedeværelse i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Vest Afrika, i tillegg til sine kontorer i Europa.


Fra Aker Solutions til MHWirth

En sterk industriell historie, og to anerkjente merkevarer, MH og Wirth, gjør selskapet MHWirth til en spennende og dynamisk aktør med stort potensiale. Aker Solutions annonserte 30. april at selskapet skulle splittes i to for å styrke de ulike virksomhetene i konsernet.Splitten innebærer at Aker Solutions’ boreteknologidivisjon drives videre under navnet MHWirth. Selskapet får dermed større strategisk frihet til å utvikle seg og markedsføres individuelt.

Rekruttering og karriere


MHWirth har flere programmer for karriereutvikling og selskapet er aktivt i kontakt med studenter gjennom sommerjobber, talentutvikling, bachelor- og masteroppgaver. Som ansatt i MHWirth får man mange muligheter til karriereutvikling, og med avdelinger over hele verden kan det åpne seg spennende karrieremuligheter, også internasjonalt.

Les mer om MHWirth