Talentjakten

TALENTER 2016 / 2017

2015/2016 2014/2015

2013/2014 2012/2013


Daniel Håpnes
Masterstudent i økonomi og administrasjon ved NHH Jeg er en målbevisst, kunnskapssøkende og analytisk siviløkonomstudent som kontinuerlig jobber strukturert med å utvikle meg i jakten på de beste prestasjonene. Ved siden av utdanningen har jeg opparbeidet mange spennende og lærerike erfaringer fra jobber og tunge verv, deriblant fra et Summer Internship i Storebrand og fra stillingen som daglig leder i NHHS Consulting AS. I tillegg har jeg gått 4-årig landslinje i langrenn på Meråker videregående skole, hvor jeg fikk dyrket min store lidenskap for trening.

LinkedIn
Hanne Solheim
Bachelorstudent i sammenlignende politikk ved UiB Jeg drives av et sterkt ønske om kontinuerlig læring og utvikling, og trives aller best når jeg kaster meg ut i nye utfordringer. Jeg er utdannet økonom og etter ambassadeopphold i Canada gikk veien til sammenlignende politikk ved universitetet i Bergen. I dag skjer endringer stadig raskere, og på jobb i finansbransjen får vi ta del i mye interessant innovasjon. Slikt arbeid trives jeg meget godt med, og jeg gleder meg til å gripe mulighetene fremtiden gir.

LinkedIn
Anna Harpviken
Profesjonsutdannelse i Psykologi ved Syddansk Universitet Jeg motiveres av oss mennesker: hvordan vi påvirker og påvirkes av den verden vi lever i. Videre drives jeg av nye utfordringer, nysgjerrighet og et ønske om å være i stadig utvikling. Som psykologistudent med et tverrfaglig fokus, brenner jeg for det som skjer i spenningsfeltet mellom samfunn og menneske. Jeg inspireres av å reise, oppleve nye ting og møte mennesker. Tidligere har jeg derfor tatt både et årsstudium i Utviklingsstudier, samt et semester på Columbia University i New York.

LinkedIn
Benjamin J. Hamnes
Masterstudent i rettsvitenskap ved UiB Høsten 2016 begynte jeg på mitt siste år på masterstudiet i rettsvitenskap ved UiB. Som person er jeg lett engasjert, kritisk og svært sosial. Jeg er stadig på jakt etter nye utfordringer, og nysgjerrigheten min har gitt meg mange spennende muligheter. Ved siden av studiene har jeg engasjert meg i ulike aktiviteter og verv, noe som har bidratt til faglig og personlig utvikling. I mitt arbeid og som person er jeg opptatt av å se helheten og tenke langsiktig.

LinkedIn
Kjell Roymond Olsen
Masterstudent i utviklingsbiologi og fysiologi ved UiB Siden ungdomstiden har jeg engasjert meg i diverse frivillige verv, hvor jeg har tilegnet meg god kunnskap om alt fra mennesker til organisasjoner. Jeg ser stadig etter nye muligheter for å gjøre en forskjell og trives godt i lederrollen. Struktur, kontroll og effektivitet står i sentrum av mine verdier og jeg sier sjeldent nei til nye opplevelser. Har en forkjærlighet for vitenskap, teknologi og reise, og liker nye perspektiver. Selvironi og humor er også en viktig del av meg.

LinkedIn
Marie Wekre
Bachelorstudent i kjemi ved UiB For tiden studerer jeg Kjemi ved Universitetet i Bergen. Ved siden av studiet er jeg økonomi ansvarlig i Kjemisk Fagutvalg, jeg jobber som kollokvieleder i generell kjemi. Jeg spiller på lacrosse-laget til BSI, og jeg dømmer også lacrosse kamper. Min største motivasjon studie-messig er erfaringen om at hardt arbeid gir uttelling, samt min genuine interesse for fagstoffet. Jeg liker å bli utfordret, og gjør alltid mitt beste.

LinkedIn
Tjerand Silde
Bachelorstudent i matematikk ved NTNU Jeg brenner for å formidle viktigheten med realfag og teknologi. De siste årene har jeg kombinert matematikkstudier i Trondheim med frivillige verv og etter hvert en prosjektlederstilling i Lær Kidsa Koding i Oslo. Der har jeg bidratt til å opprette 100 kodeklubber, få over 50 000 norske barn med på Kodetimen, opprette valgfag programmering i ungdomsskolen, rulle ut kodekurs på AKS/SFO - og jeg har reist og holdt kurs og foredrag rundt om i hele Norge.

LinkedIn
Vetle Seljestad
Masterstudent i rettsvitenskap ved UiB Nysgjerrighet både i og utenfor studiet har gitt meg verdifulle erfaringer å ta med videre. Som økonomisjef og senere leder for Jussforeningen, fikk jeg bl.a. bryne meg på økonomistyring, organisasjons-, prosjekt- og endringsledelse, HR, forhandlinger og kontraktsutforming. Interesse for innovasjon og entreprenørskap, samt eget gründerprosjekt innenfor delingsøkonomien førte til internship hos BTO. Vinteren 2016 vant Benjamin Hamnes og jeg ELSA Bergen sin Forhandlingskonkurranse og nå nylig vant jeg EY Norge sin «Young Tax Professional of the Year».

LinkedIn
Magnus Moe
Masterstudent i ledelse ved UIT Jeg har vært i forsvaret i 11 år, på denne tiden har jeg tatt en bachelor i militære operasjoner med fordypning i ledelse. Ved siden av jobben tar jeg i dag en mastergrad i ledelse ved UIT. Jeg brenner for å utvikle meg selv, andre og det miljøet jeg er en del av.

LinkedIn
Nina Bakås
Bachelorstudent i informatikk ved UiO IT-jente med stor interesse for personvern, informasjonssikkerhet og digitalisering. Sitter i 2017 som leder i Start Norge, som jobber aktivt for å bli den fremste pådriveren for innovasjon og entreprenørskap for studenter i Norge. Har vært aktiv i studentforeninger på Institutt for informatikk på UiO, som redaktør i instituttmagasinet og leder av fadderstyret. Min fremste faglige presentasjon er å bli referert til i Sikkerhetsfaglig råd av Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Liker å formidle, og jobber med realfagsformidling og har praktikantstilling i Aftenposten.

LinkedIn
Sturla Magnus Grøndal
Bachelorstudent i nanoteknologi ved UiB Jeg er et ekstremt nysgjerrig menneske som elsker naturen. I studietiden min har jeg jobbet mye for å utvide kunnskapshorisonten min bl. a. ved å ta ekstra emner. Dette har jeg gjort mest fordi jeg elsker å lære nye ting og for å finne ut hvor mye jeg klarer. Ved siden av studiene liker jeg mest å være i naturen, men jeg har også jobbet deltid som lagermedarbeider og drevet med judo. Mine favorittuttrykk: «Hvorfor det?» og «Bevis det!».

LinkedIn
Lars Buseth Mosberg
Master of Science, management of Technology at National University of Singapore, Singapore Gjennom kompetitiv idrett utviklet jeg tidlig et sterkt konkurranseinstinkt og arbeidsmoral. Ved å dra med meg mentaliteten fra toppidrett til akademia og organisasjonsarbeid har jeg oppnådd sterke akademiske resultater i petroleumsteknologi ved UiS. Jeg tok også flere ekstra fag på masternivå innen industriell økonomi og var stekt inne i organisasjonsutvikling innen linjeforening, investeringsmiljøet, samt jobbet aktivt med instituttet og fakultetet innen flere områder. I søket etter nye spennende utfordringer tar jeg nå masterstudiet Management of Technology ved National University of Singapore.

LinkedIn
Andreas Hovd
Økonomi og administrasjon ved Nord Universitet Hei! Jeg er en student som er drivende opptatt av utvikling, og gir alt i de oppgaver jeg tar på meg. Både som student, studentrådsleder her på Steinkjer og styremedlem i Nord universitet jobber jeg for å drive den organisasjonen jeg er en del av fremover. Ansvar er en ære, og det er viktig å respektere de som har gitt det ansvaret. Jeg er altså en fremtidsrettet student med ambisjoner og drivkraft.

LinkedIn
Andreas Thuve
Bachelorstudent i administrasjon og ledelse ved Bi Jeg ble nylig ferdig med min bachelor i økonomi og ledelse på BI. Under studietiden har jeg engasjert meg aktivt i både jobb og studentmiljøet. I dag er jeg ansvarlig for Nordea sin Employer Branding virksomhet i Norge. I Nordea har jeg hatt forskjellige stillinger, men hele tiden jobbet med de unge kundesegmentene, spesielt studenter. At jeg nå sitter med et markedsføringsperspektiv i et område hvor de fleste tenker HR åpner for mange spennende diskusjoner og jeg lærer utrolig mye.

LinkedIn
Emma Hallstrøm
Mastergrad i interkulturell kommunikasjon ved Shanghai Theatre Academy, Kina Høsten 2016 ble jeg tildelt et stipend fra kinesiske myndigheter, og er i gang med første studieår ved en av Kinas mest anerkjente teaterskoler. Jeg jobber også for Norwegian Business Association, som fremmer norske næringslivsinteresser i Kina. I tillegg holder jeg foredrag (bl.a. for 2000 lærere og forskere), og er i oppstartfasen med egen bedrift. Alt dette gjør det mulig for meg å skape spennende møter mellom kultur og business. Ved å bryte barrierer og utfordre det ukjente skal jeg lykkes i verdens mest folkerike stat.

LinkedIn