Talentjakten

"På jakt etter talenter i 50 år" - Maalfrid Brath, KonsernsjefFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 09.09.2015 14:30:58

I år har ManpowerGroup feiret 50 år i Norge. Vi har markert at vi i denne perioden har skaffet jobb til en halv million mennesker.

I alle disse årene har ManpowerGroup hatt en eventyrlig utvikling og vi har vært så heldige å gi veldig mange mennesker muligheten til å utvikle seg gjennom å jobbe for oss. Vår forretningside har hele tiden vært å finne mennesker med de kvalifikasjonene som våre kunder etterspør. I denne sammenhengen kan vi gjerne kalle dem talenter.


Fra 1965 og frem til i dag har om lag 500 000 mennesker fått jobb via ManpowerGroup. Det er vi veldig stolte av. Tenk hvilken forskjell vi har gjort i mange menneskers liv. For mange har vi vært en inngangsdør til arbeidslivet, samtidig som vi har gjort hverdagen enklere for arbeidsgivere som har hatt behov for ekstra hoder og hender.

Arbeidslivet ser annerledes ut i dag enn i 1965. Vi er inne i en ny tidsalder. ManpowerGroup kaller den «The Human Age». I denne tidsalderen er det ikke kapital som kommer til å være mangelvare, men kompetanse og talenter. Vi sier derfor at vi går fra kapitalisme til talentisme. Det er de virksomhetene som klarer å tiltrekke seg, utvikle og beholde de beste, som kommer til å bli vinnere. Jeg er spesielt opptatt av hvordan vi skal produsere, tiltrekke oss og ikke minst beholde talentene vi trenger for å holde AS Norge i gang. En av de beste investeringene Norge kan gjøre, er å investere i kompetent arbeidskraft. Personer med bred og relevant utdanningsbakgrunn og som er fleksible i forhold til å tilpasse seg nye markeder og nye behov, vil være vår beste garanti for å vinne i fremtidens foranderlige konkurranse.

Mot dette bakteppet er det å samarbeide med Talenjakten en helt naturlig ting å gjøre. Vi har rett og slett felles målsettinger. Talentjakten skal finne studenter med ekstra engasjement, driv og skaperkraft. Det er slike personer vi skal finne i de neste 50 årene!Lykke til med jakten!

Maalfrid Brath
Konsernsjef ManpowerGroup