Talentjakten

Nytt styre i TALENTJAKTENFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 27.08.2017 19:44:02

I anledning nytt skoleår har det blitt gjort endringer i styret til Talentjakten. Edvard Ulla har selv valgt å tre av. Det har blitt rekruttert inn nye medlemmer - Therese Skarlo, Daniel Håpnes og Andreas Thuve. Dette betyr at årets styre har økt til seks personer. Det blir et annerledes år for Talentjakten, og både gamle og nye medlemmer i styret gleder seg til arbeidet videre.


Presentasjon av de nye medlemmene


Therese Skarlo har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen med fordypning i administrasjon og ledelse, samt grunnfag i psykologi fra Universitetet i Bergen. Hun har tidligere arbeidserfaring fra blant annet salg, administrasjon innen olje og gass, og som ambassadør og foredragsholder. I dag sitter hun som avdelingsleder i det offentlige.


Hun begynte som Vitnestøtte hos Røde Kors i 2010, og har nå lang fartstid som frivillig. Hovedtyngden av arbeidet har omfattet ledelse, organisatorisk arbeid og kommunikasjon, blant annet gjennom lederverv i Springbrettet, LØA og HiB. I dag er hun gruppeleder for Kreftforeningens Ressursgruppe, kurskoordinator i FLØYENORSK og frivillig i PANGEA - matematikkonkurransen.


Daniel Håpnes er nyutdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med hovedprofil i økonomisk analyse og utveksling ved EMLYON Business School som støtteprofil.  Bachelorgraden  i økonomi og administrasjon tok han ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. I dag sitter han som Business Innovation Graduate i Danske Bank. I tillegg skal han ta et årsstudium i IT  på deltid. Fra tidligere arbeidserfaring har han blant annet vært innom SpareBank 1 SMN, Storebrand og EVRY. 


Daniel kan også vise til solid erfaring fra tunge lederverv, deriblant fra NHHS og linjeforeningen Liquids. Andre organisasjoner han har vært innom som frivillig er Start-HiNT, Røde Kors Ungdom, og Nova. I tillegg har Daniel vært studentassistent, vært svært aktiv innenfor idrett, tatt en rekke ekstrafag og videreutdanning i kontraktsledelse. 


Andreas Thuve har en bachelorgrad i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Denne høsten flytter han til London for å ta en Master i International Markedsføring (MiM). Han har bred erfaring fra ulike jobber innen markedsføring og administrative oppgaver. Det siste året har han jobbet med Employer Branding for Nordea Norge. 


Han har i lengre tid vært engasjert i frivillig arbeid og ulike verv, blant annet som Head of Internal office i Næringslivsutvalget ved BI og Kommunikasjonsansvarlig under Case Competition 2014.


Rollefordeling i styret


Daglig leder: Kaja Skålnes Knudsen

Rekrutterings- og prosessleder: Ørjan Hurv

Næringslivssjef: Daniel Håpnes

Kommunikasjonssjef: Therese Skarlo

Medie- og markedsføringsleder: Andreas Thuve

Rådgiver: Thomas Karim Tinnesand