Talentjakten

Takk for oss!


Facebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 19.08.2018 20:46:43


Styret i Talentjakten ønsker med dette å takke for den spennende, krevende og givende tiden vi har hatt i organisasjonen. Vi har alle ulik fartstid i styret, men det vi har tilfelles er en takknemlighet for både det tverrfaglige samarbeidet og den læringen vi tar med oss. 

Siden oppstart har Talentjakten ekspandert og vært igjennom flere endringsprosesser. En arbeidsgruppe jobber nå intensivt med samling for hele Talentjaktens alumni, og vi i styret gleder oss til å samles. Vi sitter igjen med et alumni som er bredt og kunnskapsrikt - med over 70 medlemmer innen fagfelt som strekker seg fra nanoteknologi til markedsføring. Vi består i dag av blant annet doktorgradstipendiater, gründere, ledere og studenter, og styrets ønske er at alumni vil fortsette å lære, gi og ta, og utvikle hverandre.


Dette alumniet kjennetegnes av engasjement, nytenkning, høyere utdanning, ydmykhet for egen og andres kunnskap, og gjennomføringsevne - og vi i styret gleder oss til å følge med på medlemmene i tiden som kommer. Dere er fremtiden.


- Therese Skarlo, Thomas K. Tinnesand og Kaja S. Knudsen