Talentjakten

Årets samlingFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 08.03.2017 22:49:41

Årets samling nærmer seg med stormskritt, og vi ser virkelig frem til det vi har i vente. Alle talentene (med noen få unntak) møtes for første gang, og vil bli servert inspirerende kurs og foredrag av dyktige aktører med svært god kompetanse innen sine områder. 

Første post på programmet er seminar med Stein D. Wesenberg (daglig leder ved TRI Consulting) og Michael Johansen; entreprenør med lidenskap for programmering og ledelse. Stein vil snakke om følgende tema; «Kunnskapsdeling i nettverksgrupper: Hvordan få mest mulig ut av nettverket ditt?», mens Michael Johansen vil holde et kurs i presentasjonsteknikk. Begge har solid bakgrunn og har oppnådd gode resultater innen sine fagområder. Dette blir spennende!


  


 Lørdagen er det fullt opplegg hos Lean Communications AS på Skøyen, som sponser oss med kursing i Lean. Kurset er krevende, da det strekker seg over 13 timer, men til gjengjeld vil talentene få en unik innsikt i forbedringsarbeid i løpet av bare én dag. De får en introduksjon til filosofien, arbeidsmetodikken og verktøyene i Lean, og lærer hvordan man kan jobbe med forbedringer i egen virksomhet. Vi er svært takknemlige for at Lean Communications ønsker å sponse kursing av våre talenter, og vi ser virkelig frem til en lang og lærerik dag. Etter dette vil (forhåpentligvis) hele gjengen sitte igjen med den internasjonale sertifisering Lean Six Sigma gult belte. 

En slik sertifisering gir en unik innsikt i faget Lean (forbedrings- og effektiviseringsarbeid), noe som gjør deltakerne skikket til å gjennomføre mindre prosessforbedringer og forbedringsprosjekter - evner som er etterspurt i arbeidsmarkedet. Vi vil oppdatere underveis og etter samlingen, så følg oss gjerne på sosiale plattformer. 

 2 dager igjen - vi gleder oss!