Talentjakten

Vekst og omstilling – Talentjakten lanserer Alumniåret 2017/2018Facebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 16.08.2017 08:21:15

Talentjaktens alumni har vokst hvert år, og vi har nå nærmere 80 av Norges mest attraktive studenter på med laget - alle med ekstra ambisjoner, engasjement, iver og ydmykhet.


Vi tror det er talentene som skaper fremtiden, og bak denne visjonen ønsker vi å skape en arena for de studentene med ekstra engasjement, driv og skaperkraft.


I likhet med mye av næringslivet ser også Talentjakten et behov for omstilling - i dette tilfelle for å på en tilfredsstillende måte være nettopp den arenaen talentene trenger. Vi ønsker å fortsette å tilby den stadig voksende alumnigruppen mer påfyll og enda mer verdi gjennom det unike nettverket som Talentjakten er.


I år lanserer derfor Talentjakten et alumniår for sine talenter. I tillegg til å få faglig påfyll ønsker vi at nettverket skal kunne dele sine erfaringer og være en ressurs for hverandre. Det skjer naturlig nok mye spennende innen utvikling og karriere for talentene, og vi ønsker at disse erfaringene skal deles - både talentene seg imellom, men også gjennom talentjaktens egen blogg.


Årets styre tar nå fatt på et år med vekst og omstilling, slik at Talentjaktenprogrammet kan ivareta både eksisterende og fremtidige talenter på en best mulig måte. Både programmet og alumni skal styrkes, og vi ser nå frem til samling på nyåret, og neste rekrutteringsrunde høsten 2018.


Talentjakten har mottatt flere henvendelser fra engasjerte studenter med spørsmål om oppstart av rekrutteringsrunden for høsten 2017, og vi kan nå med glede ønske dere velkommen til å søke til neste år. Det vil bli mye spennende å følge med på fra Talentjaktens styre og talenter i året frem mot oppstart - og vi anbefaler alle potensielle kandidater om å holde øye med bloggen. Det er mye å lære fra de i overkant 70 kloke hodene som er villig til å dele.