Talentjakten

Partnerbedrift: National Oilwell VarcoFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 16.10.2014 15:15:27

Talentjakten er svært stolte over å presentere partnerbedriftene for programmet 2014/2015. Våre partnerbedrifter er ledende aktører innen fornybar energi, prosessindustri, offshore og finans. Først ut er National Oilwell Varco:

Verdensledende National Oilwell Varco er kjent for å levere kvalitetsrike produkter og tjenester innen oljesektoren. Selskapet har over 60000 ansatte verden over og om lag 5000 ansatte i Norge. NOV i Norge designer, utvikler og selger komplette borepakker og håndteringsløsninger til energiindustrien. NOV verdsetter innovasjon, kundefokus, respekt, samspill, verdiskapning, integritet og entusiasme, og er et firma med plass til mange ulike fagbakgrunner som mekatronikk,hydraulikk, elektronikk, kybernetikk og software.


NOV huser i dag over 62.000 ansatte over hele verden. Hovedsete ligger i Texas, Houston -   men en betydelig del av NOV foregår i Norge og Agder-regionen. Avdelingen i Kristiansand er hovedkontoret her til lands. Her jobber rundt 3000 ansatte med prosjektledelse, engineering, transport, logistikk og administrasjon som sine sentrale oppgaver. 

Det verdensledende selskapet National Oilwell Varco (NOV) er kjent for å levere kvalitetsrike produkter og tjenester til energiindustrien, med hovedvekt på bore- og håndteringsløsninger til oljeindustrien. Selskapet ble grunnlagt i 1841 og har siden den gang levert teknologiske tjenester og produkter til ulike boreplattformer. 

Som ansatt i NOV har du mange karrieremuligheter. Med Technical college som ble startet opp i 2008, er målet å gi sine egne ansatte en kompetanseheving og utdanning. I tillegg finnes flere programmer for coaching og utvikling. 

Du har også reisemuligheter siden 
bedriften er verdensomspennende. Sikkerhet er viktig og NOV har også stor tro på innovasjon og har mål om å lytte til nyutdannede, også fra andre bransjer. Kanskje kan det også hende du får samarbeide med bedriften på din neste skoleoppgave?
NOV Norge har tidligere mottatt HR Norges kompetansepris for sitt engasjement og pådriv for ny kompetanse i sin bransje. I år vant de prisen Business Success of the Year under Gullkronen 2014. NOV har også vunnet pris for beste automatiseringsløsning.Mer informasjon om National Oilwell Varco.