Talentjakten

Partnerbedrift: FædrelandsvennenFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 23.10.2014 13:34:27

Mediehuset Fædrelandsvennen eier i dag flere nye medier og lokale nyhetsaviser, men er aller mest kjent som utgiveren av Fædrelandsvennen - regionavisen for Sørlandet. Avisa ble grunnlagt i 1875 og har som visjon: «Vi skal bevege Sørlandet». 
Hovedavdelingen til Fædrelandsvennen er i Kristiansand - der avisa ble grunnlagt av Peter Emilius Hansen og Ole Christian Tangen.

Mediehuset eies av Schibsted Norge, som er en del av Schibsted-gruppen. Schibsted er et verdensomspennende selskap som har flere millioner ansatte i hele verden. Avisa gis ut daglig på papir og mediehuset er kjent for sine innovative løsninger på nett. I dag jobber over 100 personer i mediehuset fordelt på flere sektorer. 


Som ansatt i mediehuset Fædrelandsvennen har du flere mulighet innenfor mediebransjen. Journalistikk, desking, IT-utviklinger og tekniske løsninger er bare noen av oppgavene som selskapet jobber med. Du har mulighet til å komme tett på Agderregionen og få bred erfaring med hva som skjer! I tillegg har du mulighet til å jobbe tett opp mot eiere og datterselskapene.

Fædrelandsvennen er en av de første avisene i landet som har lansert digitale betalingsløsninger online. De har også flere ganger mottatt priser for sine arbeider, blant annet European Newspaper Award i 2010. Avisa har svært stor dekningsgrad på Sørlandet.

Les mer om Fædrelandsvennen og Schibsted Media Group.