Talentjakten

Partnerbedrift: QmatecFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 28.10.2014 20:11:00

Talentjakten er svært stolte over å få presentere partnerbedriftene for programmet 2014/2015. Våre partnerbedrifter er ledende aktører innen fornybar energi, prosessindustri, offshore og drilling. Vår neste partnerbedrift, Qmatec Group AS, har sin hovedvirksomhet innen struktur, beregning og designprosjekter in-house, produksjon til både landbasert og offshorebasert industri, samt utleie av høyt kvalifiserte ingeniører innen de fleste disipliner. Selskapet består av flere firma med fokus på drilling og produksjon, i tillegg til diverse ingeniørtjenester.

Qmatec Drilling leverer boreutstyr til ulike deler av verden og er lokalisert i Vinje i Telemark. Qmatec Alta fokuserer på leveranse av kraft- og energiutvikling, samt systemløsninger for olje- og gassektoren. 
Qmatec Group og Qmatec Consulting består i hovedsak av kompetente ingeniører som enten er leid ut til diverse kunder eller jobber på ulike prosjekter in-house. Prosjekter in-house har fokus på strukturberegning og mekanisk design til olje- og gass-industrien. Qmatec Group og Qmatec Consulting er lokalisert på Sørlandet i umiddelbar nærhet til et yrende ingeniørmiljø.Selskapet har opplevd en jevn vekst siden oppstarten i 2003, og teller nå 57 ansatte i Vinje, Grimstad og Alta. Qmatec jobber ut ifra verdier som engasjement, kvalitet og kreativitet. Det er viktig at det er rett mann bak rett type arbeid. Selskapet har en uformell og jordnær firmakultur med et sterkt fokus på individet. De ønsker kunnskapsrike og entusiastiske mennesker med på laget. Bedriften har muligheter for mange, uansett bakgrunn og de verdsetter allsidighet.
Som ansatt i bedriften har du mange muligheter til å skape deg din egen karriere. Du vil ha mulighet til å påvirke din arbeidshverdag og oppdragene tilpasses din kompetanse. Sammen med dyktige kolleger vil du ha mulighet til å utvikle deg innenfor ulike fagfelt og etter interesse. 


I hovedsak vil du kunne jobbe med prosjekter knyttet til olje og gas industrien og alle de ulike fagfeltene dette innebærer. En karriere i Qmatec vil gi mulighet til både faglig og personlig utvikling, spennende arbeid både på in-house prosjekter og ute hos kunde. Qmatec har kunder av ulik størrelse, hvorav mange av dem er ledende innen sine felt. Dette gir selskapet en unik mulighet og posisjon i markedet.

Les mer om Qmatec