Talentjakten

Partnerbedrift: CameronFacebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 27.10.2014 00:23:35

Cameron Corp. Inc. er en av verdens ledende leverandører av boreutstyr, -systemer og service til olje, gass og prosessindustrier i hele verden. På verdensbasis er det er per i dag over 30 000 ansatte i Cameron Corp. Inc. fordelt på over 100 land og over 300 ulike avdelinger.

  

I Norge er det ca 1600 ansatte. Cameron Sense AS er den delen som er i Kristiansand, og her fokuserer de på å utvikle boreteknologi til oljesektoren. De omtales i dag som en av «de tre store» og alle tre har sitt hovedsete i Agder. Cameron Sense AS er en av flere selskaper i NODE-klyngen på Sørlandet (Norwegian Offshore and Drilling Engineering). Klyngen gjør Sørlandet til markedsledende, med en markedsandel på 90 % av all boreteknologi globalt! Selskapet er et relativt ungt og nytt selskap og ble etablert i 1999. Siden oppstarten har selskapet utviklet se raskt og ble ganske tidlig en tung aktør på markedet.

Cameron Sense AS (Cameron i Kristiansand) har kontorer og testfasiliteter på idylliske Andøya, rett ved sjøen vest i Kristiansand (Vågsbygd). 


Som ansatt i Cameron har du en rekke spennende muligheter i et ungt og dynamsik miljø og en av fordelen er faktisk at de aller fleste er samlet under samme tak. Dette gir muligheter for å jobbe tett sammen med kollegaer på tvers av ulike fagområder.

Som nyansatt i Cameron blir du fra første dag introdusert til Cameron School hvor du gjennomgår et introduksjonskurs over to dager. Videre vil du via et karriereprogram, sammen med din leder, sette opp mål for kommende år og bli enige om hvilke kurs, aktiviteter og ansvar som du må gjennom for å nå disse målene. De har flere lederutviklingsprogrammer og du får muligheten til å ta tekniske kurs samt at du i tillegg kan få utvikle deg i programmer som omfatter nettverk- og kunnskapsdeling. I tillegg har du mulighet til å jobbe mange steder i verden! I undersøkelsen Glassdoor der ansatte selv vurderer eget selskap, kommer Cameron som nr 13 i en undersøkelse om karrieremuligheter (Glassdoor.com).
Cameron fokuserer også tidlig på å få kontakt med studenter og trainees, og har et tett samarbeid med Universitet og Høyskoler og studenter som får mulighet til å skrive oppgaver eller fullføre PhD.

I dag er selskapet delt i 11 divisjoner, hvorav hver av dem har en ledende posisjon i deres respektive marked. Les mer på www.cameroncareers.no