Talentjakten

TALENTER 2015 / 2016

Årets talenter 2014/2015

2013/2014 2012/2013


Merville Destin Mouho
Masterstudent i samfunnsøkonomi ved UiT Jeg er nysgjerrig og liker nye utfordringer, mitt fokus er å utvikle meg selv gjennom alle muligheter og erfaringer jeg får. Ved siden av studier jobber jeg som prosjektkoordinator for Internasjonalt seminar i Tromsø, er medgrunnlegger og styremedlem i en miljøorganisasjon ved UiT, og studentambassdør for UArctic. I tillegg har jeg seks års arbeidserfaring fra salg og markedsføring. Gjennom studier, arbeid og verv har jeg tilegnet meg verdifull kunnskap, gode verktøy, og erfart hvor viktig og lærerikt det er å utfordre seg selv.

LinkedIn
Gudny Øyre Flatabø
Mastergrad i kjemi & masterstudent i mikroorganismer ved UiB Etter ein mastergrad i kjemi, jobba eg eit år med petroleumsforsking hjå SINTEF. I fjor reiste eg som frivillig til eit prosjekt med temaet «mykoremediering i Amazonas». Dette var i eit sterkt oljeureina område i regnskogen i Ecuador, der me ynskte å bruke mikroorganismar for å bryte ned ureininga. Til dette trengtes meir forsking og utstyr, difor byrja eg på ein master i mikrobiologi medan eg søkjer pengestøtte til å ha det som PhD-prosjekt. Utanom er eg sjølvstendig instruktør i yogastilen «YogAlign», og elskar å danse salsa.

LinkedIn
Kristine Sommerset Bjartnes
Bachelorgrad i Statsvitenskap & årsenhet i likestilling og mangfold ved NTNU For tiden er jeg president for den Internasjonale studentfestivalen i Trondheim (ISFiT). Sammen med over 400 frivillige skal jeg sette diskriminering på dagsorden og arrangere festival for 500 deltakere som ønsker å gjøre verden til et bedre sted. Jeg er heldig som får bruke tiden tiden min til noe meningsfylt og utdannelsen min til noe relevant! På fritiden skriver jeg og blogger på www.bjart.no. Jeg er glad i å være på eventyr og møte nye mennesker, derfor har jeg deler av graden min fra New York University.

LinkedIn
Eirik Aaserød
Mastergrad i finans ved NHH & masterstudent i entreprenørskap og innovasjon ved NMBU På Gründerskolen i Houston hadde jeg et internship i et venture capital fond. Fokuset på utvikling av forretningsmodeller ga mersmak. Jeg kombinerer derfor nå masteren min i finans fra NHH med en ny mastergrad i entreprenørskap og innovasjon på NMBU. I løpet av studietiden min har jeg vært aktiv i studentorganisasjoner. Gjennom styrevervet mitt i European Students For Liberty møtte jeg mange proaktive studenter fra hele verden. Norge er rikt på kunnskap, men fattig på perspektiver. Man bør komme seg mest mulig ut.

LinkedIn
Sven Magnus Skimmeland
Bachelorgrad i internasjonal markedsføring & bachelorgrad i innovasjon og entreprenørskap ved HiT. Årsstudium, turisme og ledelse ved HiT Ved Høgskolen i Telemark har jeg gjennomført 2 bachelorgrader i henholdsvis Internasjonal Markedsføring og Innovasjon og Entreprenørskap. I 2014 ble jeg en av vinnerne i Emax Norge, og fikk med det en kultur og forretningsreise til Shanghai samme år. Har studert ved Concordia College i USA og har gjennomført European Innovation Academy i Nice. Jeg ser på meg selv som en sosial entreprenør, som ønsker å hjelpe flest mulig mennesker. Fra januar 2016 trer jeg inn i rollen som markedsansvarlig i Start Norge.

LinkedIn
Kristine Olsen
Bachelorstudent i administrasjon og ledelse ved HiOA Jeg er veldig opptatt av mangelen på kvinnelig ledere i norsk næringsliv. I fremtiden har jeg store ambisjoner om å være med på å endre kulturen når det kommer til ledelse og kvinnenes rolle i næringslivet. Parallelt med bachelorgraden min har jeg jobbet som assistent i Nordeas HR-avdeling og vikarresepsjonist hos Google Norway, samt vært studentrepresentant i instituttrådet ved mitt fakultet. Når jeg er ferdig med bachelorgraden min har jeg planer om å ta en master i business i USA.

LinkedIn
Martin David Hamre Mathisen
Bachelorstudent i bedriftsledelse ved UiT I løpet av min bachelorgrad ved UiT har jeg valgt å gjennomføre deler av studiet i utlandet. Frem til nå har jeg tilbragt to semestre i USA, samt sommerprogram i Tokyo. Å kombinere utdanningen min med studier i Norge, USA og Japan har bidratt til å gi meg innsikt og nye perspektiver. Dette har økt min evne til å finne kreative og funksjonelle løsninger på utfordringer. Jeg verdsetter situasjoner der jeg kan motivere andre til å aktualisere sitt potensial.

LinkedIn
Ørjan Hurv
Bachelorstudent i ingeniørfag, byggdesign ved UiA Ved siden av ingeniørutdanningen tar jeg økonomifag slik at jeg etter endt bachelor kan ta master i eiendomsutvikling. Jeg er nysgjerrig og lærevillig, og denne høsten opplever jeg studiehverdagen som utvekslingsstudent ved DTU i København. Som utdannet tømrer, kombinert med at jeg er brøyteansvarlig, har jeg tilegnet meg erfaring innen ansvar og planlegging. Jeg er også kjent med gode verktøy som målsetting og teamarbeid fra årene jeg har satset landeveissykling. Dette er solide egenskaper jeg drar nytte av i studie- og videre arbeidsliv. Mitt motto er: Se mulighetene, ikke begrensningene.

LinkedIn
Therese Skarlo
Bachelorstudent i økonomi og administrasjon ved HiB Jeg drives av interessen for kommunikasjon og mennesker, og av ønsket om å utgjøre en forskjell. Studietiden min startet ved UiB på psykologi, og fokuset på menneskelig kapital har fulgt meg siden. Som tillitsvalgt for økonomi ved UiA erfarte jeg at én enkelt person kan gjøre en forskjell, og da jeg støtte på nye utfordringer i mitt første lederverv ble denne motivasjonen styrket. Blant dyktige mennesker og i ukjent farvann, eksempelvis som finalist i Konsernsjefen 2014 – da, lærer jeg mest.

LinkedIn
Vegard Tveit
Masterstudent i nanoteknologi ved UiB Under denne seleksjonen vart eg imponert over kor profesjonelt eg vart motteken av talentjakta, og arbeidet dei la ned for å få oss unge studentar til å visa fram vår kunnskap. Å føle at mine meiningar kan vere nyttige for å utvikla løysingar i Noreg har gitt meg ein ny giv i utdanninga, og eg følar meg no klar for å kaste meg ut i nye utfordringar.

LinkedIn
Even Torarin Sandahl
Masterstudent i rettsvitenskap ved UiB Våren 2015 fullførte jeg min bachelorgrad i rettsvitenskap fra UiA. I løpet av tiden i Kristiansand var jeg arbeidsgruppeleder for yngre studenter, og hadde verv i universitetets fadderstyre og jusstudentenes linjeforening. Som jusstudent er jeg opptatt av rettferdighet. Jeg har et bredt interessefelt, og motiveres av juridiske problemstillinger, uavhengig av rettsområde. Jeg engasjerer meg lett, og inntar gjerne en lederrolle på grunn av min organisatoriske væremåte, utadvendte personlighet og evne til å se flere sider av en sak.

LinkedIn
Henrikke Thoen
Masterstudent (MBA) i strategisk ledelse og økonomi ved UiT Min motivasjon baserer seg på et sterkt ønske om å være i kontinuerlig utvikling ved å være åpen, hardtarbeidende og ydmyk. Jeg liker utfordringer og er alltid på utkikk etter mer kunnskap. Tidligere har jeg studert ved Fudan University og hatt et Internship i Shanghai. Videre har jeg vært med på nyåpning og var ansvarlig for dameavdelingen for Høyer Flagship Store i Bergen. Nå jobber jeg som Key Account Manager i Samsøe & Samsøe. Samtidig som jeg gikk på Internasjonal Markedsføring på BI hadde jeg to jobber og styreverv. I høst startet jeg på erfaringsbasert deltidsstudiet, MBA gjennom Universitetet i Tromsø.

LinkedIn
Solene Lie Bourgetel
Bachelorstudent i medier og kommunikasjon ved HiOA Min motivasjon har vært interesse for faget mitt og et ønske om å prestere på høyt nivå. Det har vært viktig for meg å aktivt bruke det jeg lærer for å utvikle meg- både som en student, et medmenneske og profesjonelt. Jeg har dannet meg en bred forståelse for kommunikasjon. Det ser jeg på som en paraplybetegnelse for blant annet PR, markedsføring og kommunikasjonsledelse. Jeg vil være med på å skape noe kreativt og innovativt, og ta del i å endre morgendagen!

LinkedIn
Thomas Tinnesand
Bachelorgrad i militær ledelse ved Sjøkrigsskolen & bachelorstudent i samfunnsøkonomi ved UiB Jeg drives av nye utfordringer, ønske om personlig utvikling og et brennende engasjement for det jeg driver med, både i utdanning og på jobb. Sommeren 2014 graduerte jeg fra Sjøkrigsskolens logistikklinje og startet som forsyningsoffiser, og dermed leder for en avdeling på fire. Ved siden av denne stillingen er jeg på sisteåret av min andre bachelorgrad, denne i Samfunnsøkonomi. For å kunne prestere på alle områder stilles det høye krav til struktur, mangesidighet og evne til prioritering.

LinkedIn
Edvard Kvåle Ulla
Bachelorstudent i økonomi og jus ved HiSF Jeg ønsker å prestere på et høyt nivå i enhver situasjon, og søker stadig spennende utfordringer. Med min første deltidsjobb som 13-åring lærte jeg i ung alder at stå-på-vilje, målbevissthet, og ikke minst struktur, er viktig. Ved siden av studiene har jeg flere deltidsjobber, deriblant som studentveileder i fagene bedriftsøkonomi og finansregnskap. Jeg håper å i fremtiden kunne anvende opparbeidet teoretisk kunnskap i praktiske sammenhenger, og å være en bidragsyter gjennom min vilje til å jobbe målbevisst med oppgaver jeg blir betrodd.

LinkedIn
Kaja Skålnes Knudsen
Masterstudent i nanovitenskap ved UiB Mitt engasjement driver meg til å ta det ekstra steget som skal til for å lykkes, selv om det er utenfor komfortsonen min. Gjennom ledervervet mitt i Nanos (Nanovitenskapelig fagutvalg, UiB), og som blogger for velgriktig.no (Nasjonalt senter for realfagsrekruttering), ønsker jeg å spre mitt engasjement til andre, både medstudenter og elever i alle aldre. I mitt arbeid rundt dette tar jeg i bruk min evne til å se saken fra forskjellige sider. En kunnskap jeg har opparbeidet meg gjennom mitt tverrfaglige studie.

LinkedIn
Helle Cecilie Lineikro
Masterstudent i rettsvitenskap ved UiB Etter fullført bachelorgrad i rettsvitenskap frå UiA, meldte eg i haust overflytting til UiB og studerer no master der. Som person er eg nysgjerrig, engasjert og takkar ikkje nei til nye utfordringar. Heldigvis er kunnskap lett å bera! I tillegg til juss, er eg over gjennomsnittlig interessert i det som rører seg i kulturlivet. Er for tida leiar av Bygdeutstillinga i Åseral – ei kunstutstilling med tilhøyrande arrangement som kvar sommar vert tilskipa i heimbygda mi. Eg har óg hatt diverse praksisopphald.

LinkedIn