Talentjakten

Da er det offisielt - ta vel imot årets talenter!Facebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 14.11.2016 16:52:57

Da er tiden endelig inne for at vi stolt kan presentere årets deltakere for Talentjakten 2016/2017. De er blitt testet gjennom en krevende seleksjonsprosess, hvor det totalt står igjen 16 vinnere. Nytt ved årets program er fokuset vi har på blogg og personlig merkevarebygging.


Deltakerne har vært gjennom en tøff seleksjonsprosess som i år er utført av Talenta group. 40 kandidater kom videre fra grovseleksjonen på bakgrunn av motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Videre ble deltakerne testet gjennom caseoppgave på nett. Deretter ble 30 kandidater tatt ut til siste runde av seleksjonsprosessen. Denne runden bestod av intervju og caseoppgave. Dette resulterte i 16 talenter som klarte å overbevise Talenta group, og som nå står igjen som vinnere av Talentjakten 2016/ 2017.


Hovedfokuset for årets program er blogging og personlig merkevarebygging. Samfunnet vi lever i er i stadig utvikling, og vi tror det er viktig å følge med i tiden vi lever. Vi ser også effekten det har vist seg å ha ved å ytre seg gjennom blogg. Vi i Talentjakten tror dette blir et veldig spennende år, og ser frem til å bli bedre kjent med årets deltakere!Se årets deltakere her!